Grupul Băncii Europene de Investiţii (BEI), în parteneriat cu Academia de Ştiinţe a Moldovei şi Centrul Proiecte Internaţionale, are plăcerea să vă invite la seminarul de afaceri  ”Sprijin pentru inovare în Republica Moldova”pentru a vă prezenta gama de produse financiare disponibile pentru întreprinderile inovatoare şi cele în creştere din Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc în data de 13 iulie 2016, între orele 14.00 și 18.30, în incinta hotelului Radisson Blu Leogrand (str. Mitropolit Varlaam nr. 77, Chişinău).

Produsele financiare InnovFin ale Grupului BEI sunt puse la dispoziţia întreprinderilor europene inovatoare, pentru investiţii în activităţi de cercetare şi inovare (C&I). Până în 2020, Uniunea Europeană şi Grupul BEI intenţionează să-şi mărească de peste două ori sprijinul pentru C&I în Europa şi ţările asociate programului Orizont 2020, punând la dispoziţie peste 24 de miliarde EUR. Grupul BEI se angajează să crească absorbţia acestor produse financiare de către societăţile şi intermediarii financiari locali, organizând acest eveniment cu scopul de a sensibiliza comunitatea de afaceri din Republica Moldova.

După cum reiese din programul anexat, seminarul va consta într-o serie de prezentări succinte ale produselor, mărturii ale clienţilor şi o sesiune dedicată întrebărilor şi răspunsurilor. Recepția care va urma programului va constitui, de asemenea, un prilej excelent pentru invitaţi de a se întâlni cu reprezentanţi ai Grupului BEI şi de a stabili alte reuniuni bilaterale.

Participarea la conferinţă este gratuită, iar înscrierea la eveniment se va face în regim „primul venit, primul servit”. Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să remiteți formularul de înregistrare completat la adresa de email innovfinevents@eib.org până miercuri, 6 iulie 2016.

Agenda preliminara

Formular de înregistrare

Informație adițională: http://www.eib.org/infocentre/events/all/supporting-innovation-in-moldova.htm