Pe 31 octombrie 2012 s-a desfășurat cea de a doua reuniune a Comitetului Consultativ Tematic Ocupare, incluziune socială și servicii sociale.

În cadrul reuniunii Comitetului Consultativ Tematic Ocupare, incluziune socială și servicii sociale (CCT OIS) au fost prezentate și dezbătute analizele socio-economice elaborate la nivelul grupurilor de lucru tehnice și primele concluzii cu privire la
prioritizarea nevoilor de dezvoltare.

Analizele socio-economice vizează următoarele domenii: ocupare, afaceri sociale, incluziune socială, economie socială, formare profesională, inovare socială, protecția drepturilor sociale, îmbătrânire activă.

Analizele au fost elaborate potrivit instrucțiunilor și recomandărilor formulate de către Ministerul Afacerilor Europene, cu aportul și sprijinul structurilor administrației publice centrale, administrației publice locale, structurilor regionale și a societății civile.

Analizele sunt structurate în mai multe secțiuni care prezintă: situația actuală a domeniului, problemele cheie identificate, rezultatele care se doresc a fi atinse, precum și analiza SWOT.

În perioada următoare vor fi continuate demersurile în vederea finalizării analizelor socio-economice.

Cei interesați pot transmite, până la data de 19 noiembrie a.c., pe adresa de e-mail: secretariat.programare@fseromania.ro propunerile și observațiile de natură a îmbunătății documentele.

Proiectele de analize socio-economice se găsesc în secțiunea POSDRU/Programare/Programare 2014-2020 din http://www.fseromania.ro/

Direct : http://www.fseromania.ro/index.php/posdru/programare/programare20142020

: News