La 6 februarie curent, Centrul Proiecte Internaţionale în comun cu Punctele Naţionale de Contact, a organizat un seminar de informare în cadrul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare cu privire la oportunităţile de finanţare oferite de Programul „Orizont-2020”.

Agenda de lucru:

  1. Informația generală despre Programul Orizont 2020 și domeniul Transport Inteligent Ecologic și Integrat (informația a fost prezentată de dna. Viorica Sturza, șef Direcție Relații Externe).
  2. Apelurile deschise pentru Acțiunile Marie Curie privind competențele, formarea și dezvoltarea carierei. (Informația va fi prezentată de dl dr. Alexandru ROȘCA, Punct Național de Contact pentru programul menționat);
  3.  Apelurile deschise în cadrul Programului Orizont 2020 pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii; (Informația va fi prezentată de dra Diana GROZAV, Punct Național de Contact pentru domeniul menționat);
  4. Oportunitățile oferite de  Programul EURAXESS și Carta Europeană a Cercetătorului și Codul de Conduită pentru Recrutarea Cercetătorilor. (Informația va fi prezentată de dra Mariana JUNCU, Punct Local de Contact, Centrul Proiecte Internaționale, Academia de Științe a Moldovei).