Centrul de Proiecte Internaționale Vă informează că la data de 7 iulie 2015, ora 15.00, va fi organizat un seminar online intitulat:  ”Acțiunile Marie Sklodowska-Curie: Calitatea de Cercetător Individual” ale programului Orizont 2020 și va dura aproximativ 60 de minute.

”Acțiunile Marie Sklodowska-Curie” au fost numite după primul dublu câștigător al Premiului Nobel de origine Polonezo-Franceză și se concentrează pe finanțarea cercetătorilor din toate disciplinile, oferindu-le posibilitatea de a câștiga experiență de lucru în străinătate și să-și finalizeze foarmarea lor cu competențe sau discipline utile pentru carierele sale.  ”Calitatea de Cercetător Individual” este deschis tuturor cercetătorilor care vin în Europa de oriunde din lume și cercetătorilor care se deplasează în interiorul Europei.

Seminarul poate fi urmărit la acest LINK.

Mai multă informație despre ”Acțiunile Marie Sklodowska-Curie” poate fi găsită la următorul LINK.

Organizatorii acestui seminar sunt experții din Rețeaua Poloneză a Punctelor Naționale de Contact pentru Programele de Cercetare ale UE.

Acest seminar este al doilea dintr-o serie de 15 seminare on-line, planificate în cadrul Proiectului BLACK SEA HORIZON şi au drept scop promovarea și creşterea participării reprezentanţilor mediului academic și industrial la Programul Orizont 2020. Participarea la aceste seminare este gratuită și deschisă tuturor participanților din țările regiunii Mării Negre.

Mai multă informație despre acest seminar poate fi găsită la următorul LINK.

Persoană de contact în Moldova:
Romeo Fagurel
H2020 Secure Societies & Research Infrastructures NCP
1 Stefan cel Mare Ave
Chisinau, Republic of Moldova
Off 515
Tel: +373 – 79686095
: News