Ştiinţa poate fi simplă şi interesantă, iar cel mai extraordinar este să împărtăşeşti propriile cunoştinţe şi idei cu alţii, să fii auzit şi apreciat. Dacă te-ai plictisit de conferinţele lungi şi doreşti să povesteşti lumii altfel despre cercetările și descoperirile tale, atunci eşti persoana potrivită pentru Science SLAM Moldova.

Science SLAM este un proiect de popularizare a științei şi inovaţiei unde cercetătorii prezintă – timp de 10 minute – propriile cercetări în fața unui public non-expert în știință, accentul punîndu-se pe prezentarea rezultatelor proprii într-o manieră distractivă și accesibilă.

Dacă:

- eşti un om de ştiinţă, sau

- ai o inovaţie, o descoperire interesantă, un proiect pe care l-ai dezvoltat la universitate/ serviciu, şi

- doreşti să-ţi faci cunoscute ideile publicului larg

ATUNCI TIMP DE 10 MINUTE SCENA ESTE A TA!

Vorbește lumii întregi despre tema ta printr-o prezentare PowerPoint, cântec, dans sau scena teatralizată. Cucereşte publicul, pentru că la final ei vor alege câştigătorul.

Formularul de participare poate fi completat (AICI).

Termenul limită de depunere a dosarelor este de 17 noiembrie 2015.

Pentru mai multe informaţii şi detalii ne puteţi contacta la science-slam@dassolutions.eu sau ne găsiţi pe pagina de facebook a evenimentuluiScience SLAM Moldova.

Science SLAM este un concurs intelectual care a apărut pentru prima dată în Germania, în anul 2008. De atunci, evenimentul s-a răspândit rapid în ţări precum Marea Britanie, Elveția, Suedia, Luxemburg, Rusia, Finlanda, Danemarca şi Austria.

În Republica Moldova evenimentul Science SLAM se află la cea de-a IV-a ediţie şi este organizat de către Academia de Ştiinţe a Moldovei în parteneriat cu Centrul Proiecte Internaţionale, Reţeaua Punctelor Naţionale de Contact şi DAS Solutions.