Pe data de 23 iunie 2017, au fost aprobate 35 Acțiuni COST.

Informația și descrierea detaliată a Acțiunilor aprobate o puteți găsi accesând link-ul: http://www.cost.eu/media/newsroom/35-new-Actions-to-start-end-2017 sau aici.

Programul COST (Cooperarea Europeană în domeniul Științei și Tehnologiei) este  primul și cel mai larg instrument european care sprijină cooperarea transnațională între cercetători, ingineri și oameni de știință din întreaga Europă.

COST este unicul mijloc pentru a elabora în comun noi idei și inițiative în toate domeniile științei și tehnologiei, prin crearea rețelelor pan-europeane a activităților de cercetare finanțate la nivel național.

COST oferă sprijin financiar pentru eforturile de cooperare a grupurilor științifice din toată Europa și de coordonare a acestor rețele de cercetare numite Actiuni.

Acțiunile COST sunt rețele tehnico-științifice, deschise pentru cercetători și părți interesate pentru o durată de patru ani.
COST nu finanțează cercetarea în sine, dar oferă sprijin financiar pentru eforturile de cooperare a grupurilor științifice din toată Europa și de coordonare a acestor rețele de cercetare numite Actiuni. Fondurile acoperă costurile rețelelor de cercetare, precum: conferințe, ateliere de lucru, seminare, înrîlniri etc.

Totodată, reamintim că Acțiunile aprobate pe data de 24 octombrie 2016 sunt la fel disponibile.

Pentru detalii despre program și procedura de aplicare, vă rugăm să ne contactați: tel: 022 27 26 59, e-mail: condratiuc.malvina@gmail.com
Malvina Condratiuc
Punct Local  de Informare, COST
: News