La data de 10 septembrie 2014, Centrul Proiecte Internaţionale al Academiei de Ştiinţe a Moldovei  organizează un training pentru Reţeaua Punctelor Naţionale de Contact a Programului Cadru Orizont 2020 , cercetători, reprezentanții IMM-urilor şi Responsabilii de Relaţii Internaţionale din cadrul institutelor din sfera ştiinţei şi inovării. Evenimentul se va desfășura în cadrul proiectului moldo-estonian “Moldova-Research Horizon Plus”, finanţat de către Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei. În calitate de experți vor fi reprezentanții Consiliului Esstonian de Cercetare.

Evenimentul, care se va desfăşura în incinta Academiei de Ştiinţe a Moldovei (Bd. Ştefan cel Mare 1, Sala Mică, et. 2), va avea drept obiectiv creşterea capacităţilor grupului-ţintă privind participarea în Programul Cadru pentru Cercetare şi Inovare al Comisiei Europene „Orizont – 2020”.

Limba de lucru-engleza.

Persoanele interesate de a participa la eveniment, sunt rugate să se înregistreze prin remiterea formularului completat la adresa de e-mail: marianajuncu@gmail.com pînă la data de 08 septembrie 2014.

 AGENDA