Stimaţi Domni/ Doamne,

Unul din scopurile specifice ale proiectului BLACK SEA HORIZON (https://blacksea-horizon.eu/) constă în crearea unei baze de date a evaluatorilor regionali, accesibilă agențiilor de finanţare din regiunea Mării Negre. Aceasta va servi drept instrument important pentru fortificarea capacităţilor de a evalua propuneri de proiecte științifice, de a spori transparența procesului de evaluare efectuat de către experți, precum și de a răspunde mai eficient și mai flexibil la volumul de muncă extins, în special în cazurile în care pot fi necesare evaluări foarte specializate și urgente.

În acest sens, Vă propunem înregistrarea Dvs. în calitate de expert în baza de date a proiectului BLACK SEA HORIZON pentru a participa ulterior la evaluarea propunerilor de proiecte multilaterale din cadrul apelurilor comune Uniunea Europeană – Marea Neagră, lansate cu suportul proiectului menţionat.

Pentru a Vă înregistra, Vă rugăm să accesaţi pagina: https://secure.pt-dlr.de/evalinco/?callreference=Black%20Sea%20Horizon

Pentru orice întrebare, aveți suportul IP Agenţia pentru Cercetare şi Dezvoltare la următoarele coordonate: 022 272791 sau  institutia.acd@gmail.com.

Am aprecia dacă veţi expedia şi altor persoane prezentul anunţ, în eventualitatea de a se înregistra în calitate de expert.

Vă mulţumim pentru colaborare!
Echipa BSH
: News